News Flash:

Uraganul Harvey arunca in aer pretul petrolului

29 August 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
hepta 3062740
Sectorul energiei a cunoscut un salt in preturi, dupa aparitia uraganului Harvey, in conditiile in care pretul benzinei a crescut in SUA, iar rafinariile de pe coasta au redus sau chiar oprit operatiunile de productie din cauza uraganului, spune Ole Hansen, Head of Commodity Strategy la Saxo Bank.
Precipitatiile generate de primul uragan care a lovit Texasul in ultimul deceniu produce, in acelasi timp, griji suplimentare pentru recoltele de soia si bumbac, adauga analistul in comentariul privind evolutia preturilor la marfuri din saptamana precedenta.
Metalele pretioase stau cuminti, spune analistul, in conditiile in care aurul se straduieste sa treaca de pragul cheie de rezistenta si asteapta vestile de la reuniunea bancherilor centrali din Jackson Hole, Wyoming.
Actiunea pare sa se intample in sectorul metalelor industriale. Indicele Bloomberg pentru metale industriale, in frunte cu zincul si aluminiul, a atins cel mai ridicat nivel din decembrie 2014 incoace si a inregistrat cresteri in 8 saptamani din ultimele 10. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005362 (s)