News Flash:

Update - Liviu Dragnea, la DNA! Liderul PSD a iesit de la audieri

13 Noiembrie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, luni dimineaţa, la sediul DNA. Acesta nu a făcut declaraţii. Dragnea a fost aplaudat de colegii săi sociali-democraţi care l-au aşteptat în faţa sediului, dar şi de simpatizanţi. Omul de afaceri Marian Fişcuci, fost administrator al Tel Drum, firmă despre care s-a speculat în spaţiul public că ar fi apropiată lui Liviu Dragnea, a ajuns şi el, luni dimineaţa, la sediul DNA.

UPDATE 9.32

Preşedintele PSD a părăsit sediul DNA, după mai puţin de o oră. Procurorii nu au furnizat informaţii referitoare la calitatea în care Liviu Dragnea a fost chemat la DNA sau dacă audiere are legătură cu activitatea Tel Drum.

Atât la sosire, cât şi la plecare, preşedintele PSD a fost înconjurat de jandarmi.

Declaraţii Marian Neacşu şi Claudiu Manda

"Nu mi se pare că este în impas, dar mi se pare că este un moment în care un coleg de-al nostru, şi nu e vorba de orice coleg, ci de preşedintele partidului, e într-un moment greu, la o chemare la o instituţie a statului, ăsta nu e un moment uşor pentru nimeni. Aş spera că nu are motiv de îngrijorare, nu ştiu ce calitate are, probabil şi domnia sa va afla acum. Este un gest pe care am decis să-l facem noi, câţiva colegi. Atâta vreme cât nu e declarat vinovat, prezumţia de vinovăţie funcţionează şi noi suntem alături de el", a spus Marian Neacşu.

"Noi am venit că am văzut ce s-a întâmplat la ÎCCJ, am venit să-l susţin pe Liviu Dragnea. În faţa legii nu cred că trebuie să aibă susţinere, ca niciun cetăţean. În faţa presiunilor, atunci când vorbim despre instituţii, cum s-a întâmplat la ICCJ, da. Nu am venit să punem presiune", a declarat Claudiu Manda.

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, duminică, informaţiile potrivit cărora a fost chemat la DNA, el menţionând că va merge în cursul zilei de luni, fără a preciza despre ce dosar este vorba.

„Nu este nicio surpriză. Am spus de la început că tot acel circ nu ar avea rost dacă eu nu aş fi chemat acolo. O să merg, sigur”, a spus Dragnea, solicitat să comenteze informaţiile apărute în presă privind chemarea sa la DNA.

El a arătat că nu a fost citat pentru vineri, dar a menţionat că se va prezenta luni la DNA.

Întrebat despre ce dosar este vorba, Dragnea a replicat: „Ei, ce contează? Ca să fiu acolo”.

Întrebat în ce calitate a fost chemat, Dragnea a răspuns în aceeaşi notă ironică: „La mine cred că se trece în faza a doua, nu ne jucăm”.

Chestionat despre posibilitatea începerea urmăririi penale, liderul PSD a răspuns: „S-ar putea să fie cam mult”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005252 (s)