News Flash:

Update - Copilul de doi ani din Timisoara care a cazut de la etajul 10 a murit la spital

13 Noiembrie 2017
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

Băieţelul în vârstă de doi ani care duminică a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Timişoara, fiind transportat la spital în stare gravă, a murit din cauza sângerărilor interne, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, luni dimineaţa, corespondentului Mediafax, că băieţelul a murit, în noaptea de duminică spre luni, din cauza sângerărilor interne masive.

”Nu am mai putut face nimic pentru el. A fost operat pentru oprirea sângerărilor organelor interne, două dintre ele erau sparte. A murit după ieşirea din operaţie”, a afirmat medicul Mihai Gafencu.

Copilul de doi ani a căzut, duminică, de la etajul nouă al unui bloc aflat pe Calea Şagului din Timişoara pe parbrizul unei maşini.

 

INCIDENT SOCANT la Timisoara! Un copilas de doi ani a cazut de la etajul 10. Micutul este in stare foarte grava la spital. Incidentul a avut loc in Calea Sagului.
Copilul, spun politistii, era acasa, cu tatal sau. Mama era la serviciu. Micutul a cazut de la etajul zece al unui bloc situat la intersectia dintre Calea Sagului si strada Eneas si a ajuns pe parbrizul unei masini. El se afla in stare grava a fost transportat de urgenta la spitalul Louis Turcanu, pentru ingrijiri medicale.

Politistii au deschis o ancheta si incearca acum sa afle cum a reusit copilul de doi ani sa ajunga la geam.

“Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un baietel de 2 ani a cazut de la etajul 10 al unui imobil situat pe raza municipiului Timisoara. Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii incidentului. In cauza vor fi dispuse masuri legale”, au transmis reprezentantii IPJ Timis. sursa: tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005485 (s)