News Flash:

UPDATE / BREAKING NEWS! Presa araba face un anunt socant: Wesley Lopes a decedat! Informatia nu se confirma

23 August 2016
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
wesley
UPDATE

Site-ul arab akhbaar24.argaam.com sustine ca informatia despre decesul lui Wesley Lopes ar fi falsa. Totul ar fi pornit de la un ziar local din Brazilia, care ar fi anuntat moartea lui Wesley. Mai departe, in urma cu aproximativ 22 ore, informatia a fost preluata de presa araba, fara a fi insa verificata. In ultimele 24 de ore, cel putin 13 publicatii din presa araba au preluat informatia cu stirea ca Wesley ar fi murit.
Reamintim ca, pana in acest moment, nicio publicatia din Brazilia n-a scris despre acest subiect.
------------------------------------------
Veste socanta in lumea fotbalului. Brazilianul Wesley Lopes, fostul jucator al celor de la FC Vaslui si CSMS Iasi, a decedat subit la varsta de 35 de ani, informeaza presa araba.
Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din tara natala, se pare ca a suferit un infarct in timp ce se afla la un antrenament, scrie presa araba. Medicii aflati langa teren au incercat sa-l resusciteze, insa fara succes, mai scrie sursa citata. 
Informatia a fost preluata ulterior si de presa din Spania.
Wesley s-a nascut in Vila Velha, statul Espírito Santo, la nord de orasul Rio de Janeiro, unde si-a petrecut copilaria. Wesley a facut cunostinta cu fotbalul din Romania in 2009, cand a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronata de Adrian Porumboiu pana in 2012. In tara noastra a mai evoluat pentru CSMS Iasi.
In cariera sa, Wesley a mai trecut pe la formatiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios si Uniao Barbarense.
Wesely Lopes era cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 64 de reusite. 
Cei mai buni marcatori straini din istoria Ligii 1
1. Wesley (FC Vaslui, CSMS Iasi) - 64 goluri
2. Kapetanos (Steaua, CFR Cluj) - 48 goluri
3. Golubovic (Ceahlaul, CSMS Iasi) - 44 goluri
4. Eric (Gaz Metan, Pandurii) - 43 goluri
5. Fatai (Farul, Astra) - 41 goluri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007489 (s)