News Flash:

UPDATE / Bilantul cutremurului din Perugia a ajuns la 63 de morti

24 August 2016
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur mare italia
UPDATE 

UPDATE 15:35  Un nou bilant anuntat de autoritatile italiane: cel putin 63 de persoane care au murit in urma cutremurelor produse in cursul noptii de marti spre miercuri.
-----------------------

Cel putin 38 de persoane au murit in urma puternicului cutremur care a lovit centrul Italiei miercuri dimineata, a anuntat o purtatoare de cuvant al departamentului de protectie civila, citata de Reuters.
UPDATE ORA 13:04 Cel putin 38 de persoane au murit in urma puternicului cutremur din Italia (protectia civila) 
Cel putin 38 de persoane au murit in urma puternicului cutremur care a lovit centrul Italiei miercuri dimineata, a anuntat o purtatoare de cuvant al departamentului de protectie civila, citata de Reuters. 
Seismul a afectat orase si sate din zona de munte a tarii, ceea ce face operatiunile de salvare sa fie mai dificile, a indicat purtatoarea de cuvant Immacolata Postiglione. 
Adresandu-se jurnalistilor, Postiglione a precizat ca 27 de persoane au murit in zona dintre orasele Accumoli si Amatrice, si alte 10 si-au pierdut viata in zona Arquata, aflata in apropiere. Ulterior, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, aceasta a urcat bilantul la 38 de morti, fara a oferi detalii suplimentare. 

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locala (04.36 ora Romaniei), in Italia, potrivit BBC. Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata.
Bilantul cutremurului de 6,0 grade produs in cursul noptii in centrul Italiei este de cel putin 13 morti, dar exista persoane disparute, anunta Serviciul protectiei civile, in timp ce autoritatile locale au transmis ca jumatate din localitatea Amatrice este devastata.
UPDATE 09:00 MAE: Pana acum nu au fost primite solicitari de asistenta consulara dupa cutremurul din Italia
UPDATE 07:47 Bilantul actual s-a ridicat la 6 morti, dupa ce o familie a fost gasita sub daramaturi in Accumoli.
UPDATE 07:42 Reprezentantii politiei au declarat ca doua persoane au murit in apropierea orasului Pescara del Tronto, potrivit RAI.
Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locala (04.36 ora Romaniei), in Italia, la 10 km adanicme, potrivit BBC. Locuitorii au fost prinsi sub daramaturi sau au fugit in strada.

update
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005523 (s)