News Flash:

Unul dintre castigatorii la Loto 6/49 si-a ridicat premiul de peste 16 milioane de lei

14 Ianuarie 2016
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
loto 6 din 49
Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunand ca a ales biletul norocos in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate de la o agentie din Gaesti.
"Crede in tine si Dumnezeu te va ajuta. Viata iti rezerva surprize pe care nu le astepti. Loto iti rezerva si tie o surpriza daca si tu crezi in sansa pe care o ai", a spus castigatorul marelui premiu la extragerea din 30 decembrie 2015.
Norocosul castigator al unuia dintre premiile in valoare de 16.161.917 lei nu a dorit sa-si faca publica identitatea, Loteria precizand ca acesta are in jur de 50 de ani, este un jucator fidel la Loto 6/49, "un om gospodar si un familist convins". Acesta a mai castigat o singura data la loto, un premiu in valoare de 600 de lei.
Barbatul a ales biletul norocos in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agentia loto 15-013 din Gaesti, unde acesta nu obisnuia sa joace, el depunand bilele de obicei la cealalta agentie din oras. La inceputul anului, barbatul a mers la agentie sa-si verifice biletul si a aflat ca este unul dintre cei doi mari castigatori.
Acesta a spus ca, inainte sa ajunga la agentia loto din Gaesti, a avut presentimentul ca, daca va vedea ca are macar un numar castigator, sigur le are pe toate cele sase.
"Aveam planul facut, de multi ani, in cazul in care castig", a spus barbatul, dupa ce si-a ridicat premiul. Cu banii castigati, barbatul vrea sa isi ajute copiii si sa isi faca o livada, asa cum si-a dorit mereu.
Loteria Romana a precizat ca, dupa aplicarea impozitului de 25 la suta, suma care ii ramane castigatorului este 12.171.500,74 lei.
Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat la categoria I Loto 6/49 la tragerile speciale de Anul Nou. Biletele norocose au fost jucate la agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita, in 22 decembrie si in Ajunul Craciunului, fiind completate cu cate trei variante simple la Loto 6/49 si doua variante la Noroc.
Castigatorii premiilor Loteriei au la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a intra in posesia banilor. Pentru aceasta, ei trebuie sa se prezinte la sediul central al Loteriei Romane din Capitala. Castigurile a caror valoare unitara bruta este de peste 10.000 de lei se achita la sediul central.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007019 (s)