News Flash:

Unul dintre autorii spargerii de la Banca Transilvania din Baia Mare este din Caras-Severin

9 Iulie 2018
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
suspecti jaf baia mare

Politistii au facut mai multe descinderi in Caras-Severin, Bihor si Maramures pentru a identifica pe autorii unei spargeri date la Banca Transilvania din Baia Mare.

Spargerea a fost data de doi barbati, in luna mai 2018, care au intrat cu castile de motociclist pe cap si, dupa ce au umplut un sac cu 100.000 de lei, au fugit cu un scuter de culoare albastra.

Sebastian Marcel Bardac se stabilise de ceva vreme, fara forme legale, in judetul Bihor, asa ca politistii au descins atat la domiciliul sau din acte, in Caras-Severin, cat si la cel de fapt, din judetul Bihor, reusind retinerea barbatului. Ulterior acesta a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati cu propunerea de arestare preventiva. Judecatoria Baia Mare a admis propunerea Parchetului si a emis mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile.

„In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate de politisti, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Baia Mare a emis trei mandate de perchezitie domiciliara… politistii au efectuat cele trei perchezitii domiciliare, una la sediul unei societati comerciale si doua la persoane fizice, in judetele Bihor si Caras-Severin. (…) A fost identificat unul dintre banuiti: un barbat de 40 de ani, domiciliat in judetul Caras-Severin, dar care locuieste fara forme legale in Oradea, judetul Bihor”, precizeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

Politistii spun ca vor continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta, identificarea tuturor persoanelor implicate si recuperarea prejudiciului.

Doua persoane au intrat in data de 23 mai a.c. intr-o banca din Baia Mare si au reusit sa plece cu o suma de bani, dupa ce i-au amenintat pe angajati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004401 (s)