News Flash:

Universitatea Politehnica asigura cazare pentru toti studentii sai

19 Septembrie 2018
994 Vizualizari | 0 Comentarii
camin upt 3

Universitatea Politehnica Timisoara s-a preocupat mereu de asigurarea unor conditii optime de studiu si cazare, fiind una dintre putinele institutii de invatamant superior care acopera in totalitate solicitarile de cazare venite din partea studentilor sai, atat la nivelul ciclului de licenta, cat si la masterat sau doctorat.

UPT dispune de 16 camine studentesti, dintre care doua de garsoniere, capacitatea totala de cazare fiind de 6067 de locuri. Caminele sunt dotate cu mobilier, frigidere, bucatarii si spalatorii complet echipate, precum si acces la Internet. In perioada de vara, Universitatea Politehnica Timisoara a investit peste 200.000 de euro pentru reparatii si dotari la caminele si cantinele din campusul universitar.

Dupa sesiunea de admitere din luna iulie, totalul solicitarilor de cazare (precazari + studenti admisi in anul I) este de 5450 de locuri. Locurile ramase disponibile vor fi alocate studentilor care solicita cazare dupa sesiunea de admitere din luna septembrie.

Taxele de cazare in camin sunt curpinse intre 95 – 220 de lei/persoana pe luna, in functie de confort, de numarul studentilor in camera si de regimul fara taxa/cu taxa la care este incadrat solicitantul.

Atat cazarea cat si masa studentilor UPT sunt asigurate la preturi subventionate. Din acest an, pentru studentii proveniti din licee din mediul rural, UPT asigura cazare gratuita timp de un an si 10 tichete de masa gratuite in fiecare luna.


upt universitatea politehnica timisoara taxele cazare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004440 (s)