News Flash:

Universitatea de Vest Timisoara deschide mai multe centre de inscrieri in Deva, Resita si Drobeta Turnu Severin

23 Iunie 2014
684 Vizualizari | 0 Comentarii
In dorinta de a avea noi studenti si de a le facilita acestora accesul la inscrierea la facultate, Universitatea de Vest Timisoara deschide mai multe centre de inscriere in Deva, Resita si Drobeta Turnu Severin. Masura vine in sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timisoara, economisind astfel timp pretios si resurse finantare, spun cei de la UVT.
Centrele de inscriere si admitere din cele trei resedinte de judet vor prelua dosarele candidatilor in aceleasi conditii ca in Timisoara, acestia fiind scutiti de un drum suplimentar.
„Face parte din strategia noastra a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timisoara a demonstrat, in numeroase randuri, o implicare continua si consistenta in comunitate, venind cu solutii la nevoile acesteia. Ii invitam pe toti cei care doresc o educatie de nivel inalt, care sa raspunda cerintelor internationale, sa se inscrie la Universitatea de Vest, sa faca parte din Familia UVT”, spune rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea.
Astfel, cei interesati se pot inscrie, in perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universitatii de Vest din Timisoara si la centrele din: Deva, in cadrul Colegiului National ”Decebal”, de pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22; Resita, in cadrul Colegiul National ”Traian Lalescu”, B-dul. A.I. Cuza, Nr. 7; Dr. Tr. Severin, in cadrul Colegiului National ”Gheorghe Titeica”, Str. Crisan nr. 50, scrie Tion.ro.
Detalii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0256.592.124, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-14.00, la adresa de email admitere•e-uvt.ro si pe pagina de Facebook, www.facebook.com/uvtromania.
Admiterea la Universitatea de Vest din Timisoara are loc in perioada 7 – 31 iulie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017212 (s)