News Flash:

Universitatea de Vest si-a premiat elitele

10 Decembrie 2015
469 Vizualizari | 0 Comentarii
uvt2
Prima editie a Galei Premiilor Universitatii de Vest din Timisoara s-a desfasurat in seara zilei de 8 decembrie, la Opera Nationala din Timisoara. Evenimentul a reunit aproximativ 600 de membri ai institutiei si reprezentanti de marca ai comunitatii locale.


„Una dintre convingerile mele este ca o societate care isi cunoaste valorile, are viitorul asigurat. O comunitate care pretuieste performanta, reuseste sa cladeasca nu doar pentru prezent, ci si pentru generatii intregi, iar universitatea noastra si-a castigat pozitia de lider in societate tocmai prin energia oamenilor sai. Gala Premiilor Universitatii de Vest din Timisoara este manifestarea aprecierii pe care dorim sa o aratam celor care dau dovada de eforturi remarcabile in activitatea lor. Implicit, vorbim despre aportul considerabil pe care oamenii il aduc institutiei noastre atat in activitatea didactica si de cercetare, cat si in cea din mijlocul societatii”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, scrie ziuadevest.ro.

Lista premiilor si a castigatorilor:    

Premiul „Mircea Zaganescu” pentru Stiintele Naturii - conf. dr. Lucian Dragut

Premiul „Mihail Ghermanescu” pentru Matematica si Informatica - conf. dr. Luminita Sasu

Premiul „Gabriela Coltescu” pentru Stiinte Sociale si Politice - conf. dr. Coralia Sulea

Premiul „Dumitru Mares” pentru Drept si Stiinte Economice - conf. dr. Raluca Bercea

Premiul „Eugen Todoran” pentru Stiinte Umaniste - conf. dr. Simona Constantinovici

Premiul „Aurel Breilean” pentru Arte Vizuale - lect. dr. Bogdan Rata

Premiul „Studentul anului” - Adrian Robu

Premiul „Ioan Curea” pentru activitatea desfasurata in UVT - Ec. Doina Chilarescu

Premiul „Sever Bocu” pentru Implicare Civica si Sociala - Prof. dr. Nicolae Robu

Premiul „Alumnus” - Galatuse Catalin

La scena deschisa au fost aplaudati si studentii UVT membri ai echipei campioane de rugby Timisoara Saracens RCM UVT, pentru trofeele obtinute si prestigiul adus Universitatii.

De asemenea, in cadrul Galei s-a oferit un trofeu pentru mass-media, in semn de recunoastere a unei colaborari deosebite cu redactiile din Timisoara, in eforturile de a disemina rezultatele activitatii Universitatii in comunitate. Trofeul a fost receptionat, in numele publicatiilor, radiourilor si televiziunilor, de catre jurnalistul si profesorul de jurnalism, Lucian Ionica.

Trofeul acordat in cadrul Galei este un rezultat al colaborarii artistilor profesori din cadrul specializarilor Ceramica si Grafica din cadrul Facultatii de Arte si Design. Forma trofeului urmeaza conturul unui pisc, inducand ideea ascensiunii, inaltarii, performantei si a durabilitatii. Prin forma sa prismatica, stabila, trofeul sugereaza totodata puterea, putere a cunoasterii, a spiritului. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1074 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029807 (s)