News Flash:

Unele zodii au probleme astazi. Vezi daca te regasesti in lista

20 Noiembrie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

O sa ne mearga bine daca o sa fim mai toleranti azi, daca o sa dam dovada de generozitate, intelegere si respectata de oamenii care poate ca nu se vor ridica la inaltarea pretentiilor noastre - sa-i acceptam asa cum sunt. Vibratia zilei este 1 si sa facem pentru prima data ceva, oricat de mic lucru ar fi.

SCORPION: O sa vina cineva in vizita poate-i chemati si pe niste prieteni, sa petreceti un timp de calitate impreuna. O sa va dati intalnire cu niste oameni care vor sa strangeti relatiile, sa va vedeti mai des si sa aveti o activitate comuna care sa va relaxeze.

SAGETATOR: E cineva de care sunteti legati sufleteste si care vrea sa stie daca ii raspundeti cu-aceleasi sentimente sau v-ati indepartat. Se poate sa cheltuiti niste bani c-aveti un eveniment care o sa va solicite din punct de vedere financiar si o sa fie si cu distractie c-aveti disponibilitate pentru asa ceva.

CAPRICORN: Se poate s-aveti niste explicatii cu cineva care v-o fi gresit, dar sunteti dispusi sa treceti peste incidentul respectiv, pentru ca va e draga persoana. Pot aparea situatii neobisnuite, sa va cheme cineva in alta localitate sau sa va duceti intr-o vizita pentru ca e nevoie de prezenta voastra acolo.

VARSATOR: Se poate sa se vorbeasca - de bine - despre voi, sa luati si un premiu si sa va bucurati de atentia care vi se acorda. Sunt sanse s-o porniti la drum si sa aveti si mult de mers, o fi vreun dus intors si o sa fie cu incarcatura emotionala, dara aveti grija la volan, pe traseu.

PESTI: Se poate sa va invite cineva la masa e posibil sa primiti si ceva in dar, o fi vreo impacare sau e pur si simplu o revenire la vremuri mai bune. E bine sa va-ngrijiti de sanatate, sa le-ntindeti o mana de ajutor si alor vostri, care va cheama sa treceti si pe la ei, dac-aveti un pic de timp.

BERBEC: Poate reusiti sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu fiinta iubita, sa va pliati pe preferintele ei ca sa aveti o duminica reusita. Poate veti avea o discutie cu cineva care sa va dea o datorie sau sa va dea acceptul pentru un job, sa va puteti apuca de treaba.

TAUR: E o reuniune mondena la care o sa-ntalniti oameni pe care va doriti sa-i revedeti ca sa derulati proiecte, activitati care sa va faca placere. Va bucurati de prezenta cuiva care vrea sa fiti impreuna, poate sunteti la inceputul unei relatii si e o caldura care va face bine sufleteste - sunteti pe drumul cel bun.

GEMENI: E posibil sa va pice cu tronc cineva din grupul cu care veti iesi in oras si s-o tineti tot intr-o stare de reverie. Poate va-ncumetati s-o porniti la drum, desi aveti program mai pe langa casa si o sa fie, probabil, cu descarcare de adrenalina toata deplasarea, dar o sa va priasca.

RAC: Poate-ar fi mai bine sa amanati intalnirea cu cineva pe care sunteti cam suparati, sa nu-i reprosati si alte lucruri, in loc sa va-mpacati. E posibil sa-i chemati pe toti ai vostri, din familia largita, poate sarbatoriti ceva sau e nevoie interioara sa intariti relatiile cu cei care conteaza cel mai mult pentru voi.

LEU: Ati putea pleca si cu masina altora sau cu trenul spre o destinatie de relas, daca masina voastra e in service sau n-aveti benzina. Efervescenta in sfera sentimentala si o sa va puteti indragosti sau sa fie un reviriment si sa traiti o a doua luna de miere cu acelasi partener de cuplu.

FECIOARA: Cat mai putine critici la adresa fiintei iubite va asigura o zi absolut reusita, am zis. Poate-aveti chef de musafiri, daca nu sunteti prea obositi si vreti sa va delectati cu activitatile preferate, ca sa fiti fresh de maine-ncolo.

BALANTA: Poate va-ntretineti cu prietenii, iesiti la socializare ca sa va rupeti de stresul din ultima vreme si sa dati un refresh starii voastre sufletesti. Se poate sa fie o zi decisiva pentru voi, sa-i spuneti fiintei iubite dragi tot ce-aveti pe suflet, ca sa va mearga si mai bine in relatie, sa fiti la unison, in armonie.


sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)