News Flash:

Unde se poate vota pe 16 noiembrie in strainatate. Lista completa a sectiilor de votare din toata lumea

7 Noiembrie 2014
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Italia este tara in care Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a organizat cele mai multe sectii de votare pentru alegerile prezidentiale, urmata fiind de Spania, Statele Unite ale Americii si Republica Moldova.
Potrivit MAE, in Italia au fost organizate 51 de sectii de votare, dintre care trei la Roma, doua la Milano si doua la Trieste. Romanii din Spania vor putea vota la 38 sectii. Patru dintre acestea se afla la Madrid, doua la Barcelona, doua la Zaragoza si doua la Castellon de la Plana.
In SUA, cetatenii romani au la dispozitie 22 de sectii de votare, plasate pe coasta estica, pe coasta vestica, dar si in zona centrala a acestui stat. Singurul oras american in care se afla mai multe sectii de votare este Chicago, cu doua sectii.
Pe teritoriul Republicii Moldova, MAE a organizat 21 de sectii, dintre care patru sunt in Chisinau.
Marea Britanie gazduieste pe teritoriul sau 11 sectii de votare pentru romanii din Regatul Unit. Trei dintre ele se afla la Londra, dar cate o sectie se mai afla si in orase precum Leeds, Liverpool, Edinburgh, Belfast sau Birmingham.
In Franta se afla noua sectii de votare. Doua sunt la Paris si cate una in Bordeaux, Marsilia, Toulouse, Strasbourg, Nancy, Brest, Lyon.
Cinci sectii de votare au fost organizate si in Germania, cate una in orasele Berlin, Hamburg, Bonn, Munchen si Stuttgart. Tot cinci sectii sunt si in Australia, la Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne si Perth.
Romanii aflati in Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia sau Canada pot vota in una dintre cele patru sectii de votare organizate in fiecare dintre aceste state. In Belgia toate cele patru sectii se afla la Bruxelles, in Turcia, doua dintre ele sunt la Istanbul iar in Ungaria, doua sectii de votare au fost organizate la Budapesta.
Sectii de votare se afla si in Afganistan, China, Cipru, Grecia, Israel, Polonia, Portugalia, Rusia, Ucraina, cate trei in fiecare dintre statele enumerate. In cazul Afganistanului, doua dintre cele trei se afla la Kabul iar a treia, la Kandahar.
In Africa de Sud, Brazilia, Cehia, Chile, Danemarca, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Irak, Olanda sunt cate doua sectii pentru fiecare stat. In Olanda, ambele se afla in Haga.
De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a organizat cate o sectie de votare in Albania, Algeria, Angola, Arabia Saudita, Argentina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Columbia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Croatia, Cuba, Egipt, Etiopia, Filipine, India, Indonezia, Iordania, Iran, Irlanda, Japonia, Kenia, Kuweit, Kazahstan, Letonia, Liban, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malaezia, Malta, Mexic, Maroc, Muntenegru, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelanda, Palestina, Pakistan, Peru, Qatar, San Marino, Senegal, Singapore, Siria, Slovacia, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Suedia, Thailanda, Tunisia, Turkmenistan, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Zimbawe.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011030 (s)