News Flash:

Una dintre fetele descoperite inconstiente in piscina din Straulesti a decedat

22 Iunie 2016
985 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Una dintre cele doua fete care au fost descoperite in submersie in piscina din Straulesti a murit miercuri dimineata la ora 6,40, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al unitatii medicale Raluca Alexandru. 
Potrivit medicului, este vorba despre fata de 16 ani. 
La unitatea medicala se afla internata si fata de 12 ani, care este in continuare in stare grava, fiind intubata si ventilata mecanic. 
Politia a fost sesizata sambata, in jurul orei 20,45, prin apel 112, despre faptul ca in incinta unui centru de agrement de pe raza sectorului 1 Bucuresti, doua fete, de 12, respectiv 16 ani, au fost descoperite in submersie in piscina complexului. Tinerele au fost scoase din apa de un angajat al centrului si le-a fost acordat primul ajutor de un medic aflat in zona, ulterior fiind preluate si transportate la spital. 
Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa in cazul fetelor descoperite in submersie in piscina complexului din zona Straulesti, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masurile impuse de lege, a informat DGPMB. 
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2, care au demarat cercetarile in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs incidentul. De asemenea, politistii s-au prezentat si la unitatea spitaliceasca unde au fost internate minorele, pentru actualizarea datelor despre starea lor de sanatate. 
Mai multe persoane au fost audiate sambata seara si in cursul zilei de duminica. 
Totodata, se efectueaza si verificari cu privire la activitatea centrului de agrement si a atributiilor pe care le au persoanele ce isi desfasoara activitatea in acest obiectiv'. AGERPRES

raluca alexandru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004653 (s)