News Flash:

Un TRUC FABULOS pentru gospodine. Nu credeai asta. Nu arunca FIERTURA DE CARNE! Iata ce sa faci cu ea

9 Decembrie 2015
3291 Vizualizari | 0 Comentarii
fiertura
Tu ce faci cu apa in care gatesti legumele sau carnea pentru diverse preparate? Stim deja raspunsul: o arunci.


Daca esti la fel de impatimita la noi pentru emisiunile televizate de gatit straine, atunci cu siguranta ai auzit de multe ori bucatarii vorbind de "chicken stock" sau"vegetable stock". La fel, cu siguranta ai citit si retetele noastre in care vorbim de"zeama de pui" sau "zeama de legume". Ei bine, iata acum la ce ne referim.

Ce ar fi daca ai pastra apa in care fierbi diverse ingrediente? Dupa ce fierbi legumele sau diferite tipuri de carne pentru mancarurile tale preferate, nu arunca apa in care au fiert!

Las-o sa se raceasca de tot, toarn-o in pungute sau borcanele rezistente la rece, apoi da-o la congelator si foloseste-o cand ai nevoie pentru diverse supe sau mancaruri, in locul obisnuitei ape. Aroma va fi mult mai puternica.

preparate vegetable stock
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)