News Flash:

Un tractor, un avion privat sau o plaja. Cele mai ciudate conditii puse in lumea fotbalului pentru a semna contracte

22 Iunie 2017
983 Vizualizari | 0 Comentarii
contract
Jucatorii si antrenorii isi negociaza la sange contractele in lumea fotbalului, una imprevizibila si in care schimbarile sunt tot mai multe si din ce in ce mai dese. Iata cateva dintre cele mai neobisnuite cereri pe care fotbalistii sau tehnicienii le-au avut pentru a semna cu anumite echipe.
Cunoscut ca un petrecaret desavarsit, dar si ca unul dintre cei mai buni si spectaculosi jucatori din ultimii 20 de ani, brazilianul Ronaldinho a cerut pentru a semnat cu Queretaro o casa cu piscina, un teren de fotbal pe plaja, unul pentru mini fotbal, dar si patru majordomi. Toate astea, bineinteles in afara salariului si a bonusurilor.
Ivorianul Gervinho a pus si el cateva conditii pentru a semna cu o echipa din China. Fostul atacant al Romei a dorit o plaja privata, o casa care sa cuprinda intreaga lui familie, un elicopter si bilete de avion pentru ca el si familia sa sa poata calatori oricand, in orice colt al lumii.
Juventus risca sa-si piarda unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori, Moise Kean, dupa ce tatal acestuia s-a declarat nemultumit de modul in care a fost tratat de campioana ultimelor 6 sezoane din Italia. Concret, Kean ar putea ajunge la Arsenal, pentru ca Batrana Doamna nu i-a achizitionat tatalui fotbalistului un tractor si mai multe utilaje agricole.
La prima sa experienta ca antrenor in Emirate, Diego Maradona le-a transmis celor de la Al Wasl ca va semna doar daca va avea la dispozitie un avion privat pentru a putea merge oricand in Spania sa-si viziteze fiica si nepoata. Drumurile argentinianului n-au durat insa prea mult, fiind demis dupa doar 22 de partide de la Al Wasl, scrie digisport.ro
Ultimul exemplu de pe aceasta lista este togolezul Adebayor. Atacantul a fost aproape de a semna cu Lyon, dar clubul francez nu a fost de acord cu pretentiile sale. Fostul varf al lui Tottenham dorea o vila cu vedere spre Corsica, un bucatar personal, un elicopter si tricoul cu numarul "10", care ii apartinea lui Lacazette.
Sursa foto: marca.com

gervinho moise kean kean diego maradona
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)