News Flash:

Un tir s-a rasturnat pe calea ferata, intre Cluj si Oradea! Sunt trenuri BLOCATE

21 Septembrie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
tir cazut
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia feroviara este intrerupta pe magistrala 300 Huedin – Alesd, in zona localitatii clujene Negreni, dupa ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea catre Cluj-Napoca) s-a rasturnat, la kilometrul 551+600 de metri, langa calea ferata. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, pentru AGERPRES, ca nu s-au inregistrat victime. 

''Calea ferata este blocata si se asteapta un utilaj greu pentru ridicarea tirului si pentru deblocarea caii ferate. Pe DN 1 in schimb se circula pe ambele sensuri, mai incet in zona respectiva. Accidentul a avut loc la ora 7,15'', a spus Cornea. La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a afirmat ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed. 


''Un barbat in varsta de 49 de ani, cetatean maghiar, care circula cu un autotren, la intrare in Negreni, dinspre Ciucea, pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed, la iesirea dintr-o curba a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu sunt victime'', a mentionat Jucan.

inspectoratul general politiei romane circulatia feroviara tir dn1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)