News Flash:

Un TIR incarcat cu ciocolata a ars in intregime in urma unui accident rutier pe drumul E 60

21 Februarie 2018
962 Vizualizari | 0 Comentarii
img 20180221 wa0000

Un TIR incarcat cu ciocolata a ars in intregime, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui accident rutier produs pe drumul E60, in zona localitatii muresene Nades, autotrenul rasturnandu-se, iar incendiul s-a extins si la o locuinta din apropiere. Din cauza incendiului aproape 80 de consumatori din zona au ramas fara energie electrica.
Potrivit Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Mures, un TIR incarcat cu ciocolata s-a rasturnat si a luat foc, in noaptea de marti spre miercuri, pe E60, in zona localitatii Nades, in urma accidentului circulatia in zona fiind blocata timp de cateva ore.

Incendiul s-a extins si la o locuinta din apropierea locului unde a luat foc TIR-ul, iar aproape 80 de consumatori au ramas fara energie electrica din cauza ca un stalp de curent a fost rupt si flacarile au afectat reteaua de alimentare.

La fata locului au intervenit pompierii din Sighisoara cu doua autospeciale de stins incendii, insa TIR-ul a ars in intregime. Soferul TIR-ului a fost transportat de un echipaj medical la UPU SMURD Targu Mures deoarece acuza dureri de spate si de cap.


localitatii nades
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006203 (s)