News Flash:

Un TIR incarcat cu 22 de tone de azotat de amoniu a luat foc in Pasul Tihuta

27 Aprilie 2018
864 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 04 26 at 20 05 28

Un TIR incarcat cu 22 de tone de azotat de amoniu a luat foc, joi seara, in Pasul Tihuta, traficul fiind blocat in intregime. Interventia este dificila din cauza riscului de explozie.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, un TIR incarcat cu azotat de amoniu a luat foc, joi dupa-amiaza, la urcare in Pasul Tihuta, interventia fiind dificila din cauza riscului semnificativ de explozie.

”Din ultimele informatii, incendiul se manifesta la un TIR incarcat cu 22 tone azotat de amoniu. Incendiul a fost lichidat in zona remorcii, pompierii militari lucreaza acum in zona cabinei. La fata locului intervin pompierii de la GIS Prundu Bargaului” a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Marius Rus.

Din cauza incediului si a pericolului de explozie, circulatia pe DN 17 este blocata pe ambele sensuri.
“DN 17, in Pasul Tihuta, este blocat la km 105-106, pe ambele sensuri. In zona se afla si politistii de la rutiera care iau masurile necesare”, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Crina Sarb.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)