News Flash:

Un tanar d3 20 de ani a ucis fara voie un mopedist, la Peciu Nou. MESAJUL CUTREMURATOR al soferului, dupa tragedia in care a fost implicat

7 Septembrie 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
accident smurd ambulanta victime noaptea 728x336
Tanarul de 20 de ani implicat in accidentul petrecut luni seara in localitatea timiseana Peciu Nou transmite pe Facebook un mesaj pentru familia barbatului decedat. De asemenea, el le raspunde si celor care l-au acuzat ca ar fi putut evita accidentul si trage un semnal de alarma legat de modul in care se circula in zona rurala a judetului Timis.
„As vrea sa incep cu doua cuvinte: Condoleante familiei!! Ma doare enorm de mult sufletul, din acea seara am inchis doar cateva ore ochii, nu e pentru ca sunt vinovat, e pentru ca imi pare rau de bietul om, imi pare rau ca nu am avut timp sa evit aceasta tragedie… imi pare nespus de rau”, a postat Marius Enache pe grupul de Facebook Comunitatea Peciu Nou.
Tanarul a decis sa le raspunda si celor care au sustinut in mediul online ca ar fi avut timp sa evite accidentul. El a decis sa povesteasca prin ce a trecut luni seara, atunci cand mopedistul in varsta de 60 de ani i-a aparut in fata masinii fara a respecta indicatorul Cedeaza Trecerea.
„Am venit in Peciu in jurul orei 19:30. Am stat prin Peciu pana la ora 21:20, dupa aceea am vrut sa merg in oras, impreuna cu prietena mea. In drum spre centru, am lasat o prietena la PECO, aici probabil am gresit, de obicei intram mereu pe podul din fata casei sale pentru a o lasa, probabil daca intram ca de obicei bietul om avea timp sa treaca, poate nu se intampla ce s-a intamplat. Am plecat spre Timisoara, am ajuns in fata primariei, nu aveam viteza mare, aveam maxim 50 km/h, 50 km/h e mult. Probabil aveam 40. Am ajuns in fata trecerii de pietoni, am trecut de ea, dupa un metru, doi, brusc din partea stanga a mea, un mopedist mi-a taiat calea, venind din directia Diniasului. Mopedistul nu avea far la moped, vesta si nici casca, probabil ca daca avea casca inca traia, scrie tion.ro.
Mi-a aparut brusc in fata mea, la nici o distanta de un metru, stiu doar ca in momentul acela avea privirea indreptata in jos, mopedistul a intors capul spre mine, nu trece clipa din zi sa nu imi amintesc acea clipa, a fost o fractiune de secunda, nu am mai apucat sa pun frana, nu am mai apucat sa fac nimic. L-am lovit, a fost proiectat in parbriz, iar pe urma a cazut pe asfalt. Dupa impact m-am speriat, nu am mai stiut ce sa fac, nu am mai vazut nimic, nu mai stiam care sunt pedalele. Am oprit in dreptul statiei, pe contrasens, de aceea am ajuns pana acolo, nu pentru ca aveam viteza. M-am speriat, am coborat din masina, m-am uitat spre domnul acela aflat intins pe jos. Mi-am dat seama ce s-a intamplat, am cazut din picioare plangand. Speriat, am reusit sa sun la numarul de urgente, SMURD-ul venise abia dupa 15-20 de minute, la fata locului se afla un politist in civil. A fost groaznic, imi amintesc mereu de acele clipe, ma doare sufletul de acel om! Imi pare rau ca nu am avut suficient timp sa reactionez, a fost o fractiune de secunda. Sunt pur si simplu distrus, plang mereu, imi e greu, nu stiu daca o sa pot sa trec peste asa ceva”, mai povesteste Marius.
Citeste finalul mesajului pe tion.ro.

tanarul peciu nou timis peciu marius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)