News Flash:

Un student s-a rusinat cand a vrut sa cumpere prezervativ. Ce a urmat dupa prima lui noapte de amor... este absolut socant

17 Martie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
prezervativ
Incident incredibil in Vietnam. Doi studenti au ajuns la spital dupa  ce au facut sex. Totul normal pana aici, doar ca in loc de prezervativ au folosit o punga de plastic
Cuplul, aflat la prima experienta sexuala, a ajuns la spital cu multiple rani, dupa ce a folosit o punga de plastic pe post de prezervativ. Cei doi au suferit leziuni genitale si au avut sangerari. 
Medicii au lansat avertismente cu privire la folosirea pungilor de plastic ca protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala sau a sarcinilor nedorite. 
Potrivit medicului care i-a ingrijit, cei doi erau studenti, iar tanarului i-a fost mult prea rusine sa mearga pana la magazin sa cumpere prezervative. 
Acelasi medic a explicat ca, din cauza faptului ca pungile de plastic nu sunt nici elastice, nici lubrifiate, ele nu sunt deloc potrivite pentru a fi utilizate ca metoda de contraceptie. Folosite in acest scop, ele cauzeaza sangerari si rani vaginale, scrie gandul.info. 
Potrivit unui studiu initiat de Universitatea de Medicina de la Hanoi releva ca 25% dintre studenti se rusineaza cand vine vorba sa mearga si sa cumpere prezervative. 

prezervativ prezervative
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007801 (s)