News Flash:

Un sofer de BMW a bagat in spital o mamica si pe mama acestuia

9 Iulie 2015
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Accident de circulatie, miercuri seara, in intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Constantin Brancoveanu. Un copil in varsta de doi ani si mama acestuia au fost raniti si trei masini au fost avariate, dupa ce soferul unui BMW a patruns in intersectie fara sa acorde prioritate de dreapta.
Accidentul s-a produs dupa ce soferul BMW-ului, care circula pe bulevardul Liviu Rebreanu dinspre Calea Sagului, a vrut sa vireze la stanga pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism Volkswagen al carui sofer, o femeie de 27 de ani, circula regulamentar spre Calea Sagului.
Impactul a fost puternic, iar Volkswagen-ul a fost proiectat intr-un Audi parcat pe marginea drumului. De asemenea, BMW-ul a ramas in intersectie si a incurcat circulatia, scrie tion.ro.
Soferul vinovat, un italian in varsta de 49 de ani, a scapat ca prin minune. Femeia de 27 de ani dar si copilul ei de aproximativ doi ani au fost insa raniti si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.
Politistii au deschis acum o ancheta si urmeaza sa afle conditiile exacte in care s-a produs accidentul.

bmw-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006194 (s)