News Flash:

Un sofer beat a provocat un accident grav la Timisoara, dupa care a facut scandal la spital

27 Decembrie 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer beat
Un șofer mort de beat a ratat intrarea o curbă și s-a înfipt cu mașina direct într-un stâlp. Un prieten de-al șoferului a fost rănit în urma impactului și a ajuns la spital.
Accidentul s-a petrecut duminică noaptea, în jurul orei patru. Un tânăr de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism Renault, circula pe bulevardul Mihai Viteazu dinspre Institutul de Sudură spre bulevardul Ciprian Porumbescu. La intrarea în Piața Bălcescu însă șoferul a ratat curba la dreapta. A ajuns cu mașina pe scuar, iar autovehiculul s-a oprit într-un stâlp de pe spațiul verde. Impactul a fost puternic, iar pasagerul din dreapta a fost rănit. Totul s-a petrecut sub ochii unui timișorean care se afla în trafic la acel moment.

Martorii povestesc că imediat după producerea accidentului șoferul ar fi vrut să plece de la fața locului, însă a abandonat ideea în momentul în care echipajul de intervenție al Poliției Locale aflat în apropiere a ajuns rapid la locul accidentului. Agenții i-au așteptat pe cei de la ambulanță, care l-au preluat pe pasagerul din dreapta. Imediat, la locul accidentului au ajuns și polițiștii de la Rutieră, care și-au dat seama rapid că șoferul este băut, scrie tion.ro. L-au pus să sufle în aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,96 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Șoferul a fost dus și el la spital, însă pentru recoltare de probe biologice, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru că a urcat băut la volan.

UPDATE. Șoferul a devenit recalcitrant la spital

Potrivit polițiștilor, șoferul care a cauzat accidentul a devenit recalcitrant când a ajuns la spital și a refuzat să îi lase pe medici să recolteze probele biologice.

Tânărul din Teleorman s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și refuzul prelevării probelor biologice. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)