News Flash:

Un sofer a avariat cinci masini, dupa o urmarire pe strazile din Deva

11 August 2017
877 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Politistii din Deva il cauta pe un barbat care a refuzat sa opreasca masina la semnalul unui echipaj de politie rutiera, in cursul noptii de joi spre vineri, in timpul urmarii care a urmat incidentului soferul avariind cinci autoturisme ce erau parcate pe un bulevard din municipiu. 
Conducatorul auto se afla in masina impreuna cu doi barbati, acestia fiind prinsi si incatusati de politisti. 
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, incidentul a avut loc in timpul unui control de rutina efectuat de un echipaj de politie pe Calea Zarandului. Un sofer care se afla la volanul unei masini inmatriculate in Marea Britanie nu a oprit la semnalul agentilor rutieri. Din acest motiv, echipajul de politie a plecat in urmarirea autoturismului, folosind semnalele acustice si luminoase. Dupa cativa kilometri, masina a fost blocata de politisti pe Bulevardul 22 Decembrie, insa in timpul urmaririi soferul acesteia a lovit cinci autoturisme parcate regulamentar. 
"Doi dintre ocupantii masinii au fost incatusati pentru ca au incercat sa fuga. Soferul autoturismului a reusit sa scape, dar a fost identificat si se actioneaza pentru prinderea lui", a declarat Nitu. 
Din primele cercetari ale politistilor, suspectul poseda carnet de conducere, iar autoturismul era inmatriculat. Politistii nu exclud ipoteza ca barbatul de volan sa fi fugit pentru ca ar fi comis alte fapte de natura penala sau contraventionala. Pana la stabilirea altor acuzatii, suspectul va fi cercetat pentru ca nu a oprit la semnalul regulamentar al agentilor de politie. 
De asemenea, proprietarii masinilor avariate se pot indrepta impotriva suspectului pentru recuperarea pagubelor pricinuite. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006020 (s)