News Flash:

Un roman a fost gasit mort in Italia, spanzurat in propria casa!

13 Noiembrie 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
italia

Inca o tragedie romaneasca in Italia. Localitatea Salassa, mai precis, langa Torino. Ieri dimineata, un roman in varsta de 60 de ani a fost gasit mort, spanzurat in propria casa.

Cand au ajuns la fata locului, echipele medicale nu au mai putut face nimic pentru conationalul nostru.

Din primele investigatii, se pare ca decesul s-ar fi produs cu cateva ore inainte ca trupul neinsufletit al romanului sa fie descoperit.

Potrivit quotidianocanavese.it, care citeaza surse din ancheta, barbatul se lupta cu o depresie profunda. 

Investigatiile continua in acest caz.

Transsexual roman, gasit mort cu un cutit infipt in piept

Un transsexual roman de 27 de ani a fost gasit mort, cu un cutit infipt in piept, intr-un parc din capitala italiana, politia suspectand o crima.

Potrivit corriere.it, cadavrul a fost gasit in Parco del Turismo, o zona extrem de circulata chiar si pe timpul noptii.]

Din primele investigatii facute la locul macabrei descoperiri, criminalistii spun ca totul a pornit de la o altercatie, insa nu exista deocamdata un cerc de suspecti.

Roman strivit de un TIR in Italia

Un roman in jurul varstei de 40 de ani a fost lovit mortal de un TIR pe via Casilina, in zona localitatii Vairano Patenora, provincia italiana Caserta. Tragedia s-a produs aseara

Barbatul mergea pe marginea drumului cand a fost lovit de TIR, potrivit ilmattino.it.

La fata locului au ajuns in scurt timp politia si medicii de pe ambulanta. Romanul era inca in viata, insa, din cauza ranilor extrem de grave, tanarul nu putea fi transportat asa ca toate manevrele de resuscitare au fost efectuate la fata locului.

Din pacate, dupa o ora de agonie, tanarul a murit.

Politia din Vairano Patenora a deschis o ancheta in acest caz.

Alta tragedie: cinci romani, dintre care doi copii morti

Doi copii, de 14 si 17 ani, au murit pe loc intr-un groaznic accident ce s-a produs ieri seara, pe o strada din localitatea italiana Palosco, provincia Bergamo. Alti trei conationali, care se aflau in aceeasi, sunt in stare grava.

Potrivit presei locale, masina in care se aflau cei cinci romani, un Ford Focus, se indrepta spre localitatea Rudiano. Din primele informatii, se pare ca soferul autoturismului, un tanar de 24 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac, dupa care masina a ricosat intr-o constructie din beton aflata la marginea drumului.

In urma impactului, extrem de violent, doi tineri, cu varste de 14 si 17 ani, au murit pe loc.

Alti trei tineri, cu varste de 15, 18 si 24 de ani, au fost grav ranite si transportate la spitale din Brescia si Pontoglio.

Cei doi copii care au sfarsit in acest accident se numesc Pietro Joia si Francesco Gheorghe, scriu jurnalistii de la giornaleditreviglio.it.

Toate victimele accidentului sunt de nationalitate romana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005500 (s)