News Flash:

Un pui de leu de la Gradina Zoologica din Oradea, neacceptat de mama si hranit cu biberonul, a murit

15 Septembrie 2017
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
pui de leu
Un pui de leu de la Gradina Zoologica din Oradea, care a fost hranit sase luni cu biberonul, dupa ce nu a fost acceptat de mama lui, a murit. Puiul fusese operat pentru ca avea peritonita, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Administratiei Domeniului Public (ADP) Oradea, Liviu Andrica, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca puiul de leu de la Gradina Zoologica care a murit avea 40 de kilograme.
”A decedat un pui de leu, Moja era numele, e un pui pe care l-am crescut cu biberonul, pentru ca mama lui nu l-a acceptat. A fost sub observatiile medicului. In ultimul timp a manifestat unele indispozitii: nu manca, era prea linistit, i s-a facut o analiza de catre un colectiv de medici de la Directia Sanitar Veterinara Bihor, inclusiv ecograf. Au constatat ca avea peritonita, a fost operat miercuri, dupa cateva ore a decedat”, a spus Liviu Andrica.
Reprezentantii Gradinii Zoologice din Oradea au pregatit, de ceva vreme, un tarc, pentru a expune puiul de leu cand se va face bine.
”Am pregatit si un tarc sa il putem expune. Sigur, stiam ca este cu probleme. Noi avem un program pentru parinti adoptivi, iar oamenii care vor sa adopte completeaza un formular si platesc minim 100 de lei pentru persoana fizica si 500 de lei pentru persoana juridica si pot adopta. Acest pui de leu a avut 18 parinti adoptivi. Primul i-a dat numele, Moja”, a mai spus sursa citata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005225 (s)