News Flash:

Un primar din Timis le-a cerut angajatilor sa scrie pe biletele ce salarii si-ar dori. Vezi ce decizie a luat ulterior

25 Octombrie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
giera timis
In iulie, dupa aparitia noii legi de salarizare bugetara, primarul comunei Giera, Radu Vicol, a avut ideea ca fiecare angajat al administratiei locale sa se autoevalueze.
I-a adunat pe toti si a impartit biletele, cerandu-le sa-si treaca cu totii numele si leafa pe care si-ar dori-o pe hartiuta primita. Le-a centralizat si a constatat uimit ca nici unul dintre subordonatii sai nu a sarit calul.
Cum pe aceste biletele a fost scris in dreptul fiecarui nume un salariu cu numai 10-15 procente majorat, edilul-sef local a decis sa inainteze consiliului local acest centralizator.
Aceasta, spune el, deoarece „oamenii din primarie au dovedit mult bun-simt si responsabilitate, fiecare punand in balanta cat munceste si cat ar dori sa castige”.
Tot Vicol spune, ca daca salariile ar fi fost stabilite de consilieri, atunci acestea probabil ca ar fi fost mai mari, pentru ca legea ar fi permis acest lucru.
Cat priveste asigurarea fondului de salarii, nu este nici o problema, primaria are bani. De altfel, in aceeasi luna iulie s-a aprobat o rectificare bugetara prin care s-a marit corespunzator acest fond.
Mentionam ca organigrama Primariei Giera cuprinde 16 posturi, din care 15 sunt ocupate, scrie renasterea.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014940 (s)