News Flash:

Un politist din Iasi este acuzat ca ar fi abuzat o minora! Parintii fetei arunca acuzatii grave

11 Ianuarie 2018
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
politie6

Dupa ce zilele trecute o tara a ramas marcata de cazul politistului de la Brigada Rutiera din Capitala care ar fi abuzat de mai multi minori, un nou caz se afla in atentia spatiului public. Din informatiile obtinute in exclusivitate de catre reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, parintii unei minore acuza un politist din Iasi  ca ar fi abuzat de aceasta. 

 

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi va vor tine la curent cu cele mai noi detalii, aflate in exclusivitate, despre acest nou caz extrem de grav. 

 

Anunt de ULTIMA ORA facut de Augustin Lazar! Ce se intampla cu dosarul politistului pedofil

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a decis miercuri sa trimita dosarul in care este cercetat politistul Eugen Stan pentru agresiuni sexuale catre Parchetul General,  au declarat surse din ancheta pentru stiripesurse.ro. De asemenea, apare si o noua acuzatie adusa lui Eugen Stan. Este vorba despre o agresiune din 2009. Politistul acuzat de agresiuni sexuale, cele mai recente victime fiind doi copii din sectorul 6 al Captalei, a fost arestat preventiv marti pentru 30 de zile.

Politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei fusese retinut luni pentru 24 de ore.

"In ziua de 05.01.2018, in intervalul orar 10:10-10:55, in incinta unui bloc din sectorul 6 - in  lift si pe palierul etajului 8 - inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gura si in zona abdominala si i-a pus mana in zonele intime persoanei vatamate, minora, in varsta de 5 ani si l-a pupat pe obraji  pe minorul  in varsta de 9 ani", spun procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagin

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004506 (s)