News Flash:

Un pilot de raliu din Timisoara, RANIT in timpul Campionatului de Viteza in Coasta din Brasov - FOTO

11 Iunie 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
cosmin gruba 2

Un pilot de raliu a fost ranit, sambata, dupa ce a pierdut controlul vehiculului in timpul antrenamentelor pentru cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta din judetul Brasov. Barbatul a fost transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul s-a produs, sambata seara, pe Drumul Poienii, in judetul Brasov, cand unul dintre piloti, originar din Timisoara, a pierdut controlul masinii si a lovit un stap de iluminat de pe marginea traseului.

"Evenimentul a avut loc in cadrul Raliului Brasov, pe DN 1E. In jurul orelor 18.00, un pilot de curse ar fi pierdut controlul asupra directiei intr-o curba la stanga si a lovit un stalp de iluminat. Conducatorul auto nu a suferit rani grave, fiind condus la Spitalul Judetean Brasov. Politia a efectuat verificari la fata locului, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea imprejurarilor producerii evenimentului", a declarat, coreepondentului MEDIAFAX, Ionut Marin, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

La randul sau, Dan Terea, purtatorul de cuvant al raliului, a declarat ca in urma accidentului a fost anulata a treia mansa de antrenamente cronometrate.
"Iesirea violenta in decor a lui Cosmin Gruba a dus la anularea celei de-a treia manse de antrenamente cronometrate din cadrul Trofeului Total. Gruba a pierdut controlul masinii de concurs, lovind si doborand un stalp de iluminat stradal de pe marginea traseului. Pentru constituirea ordinii de start in mansele de concurs de duminica se vor lua in considerare rezultatele primelor doua manse de antrenamente. Cosmin Gruba a reusit un rezultat foarte bun in mansa a doua de antrenamente, clasandu-se al 12-lea in clasamentul general, insa ultima urcare a zilei a fost una cu ghinion pentru el. La o viteza mare, Gruba a parasit traseul si a lovit puternic un stalp de pe margine", a spus Terea.

Pilotul a acuzat dureri la glezna, a fost dus la spital.si nu va mai intra in competitie.

La concursul care se desfasoara sambata si duminica participa peste 80 de piloti din intreaga tara.


drumul poienii ionut marin cosmin gruba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006605 (s)