News Flash:

Un nou spectacol de exceptie in Pestera Romanesti! Cand va concerta Filarmonica Banatul in pestera

17 Octombrie 2015
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
concert in pestera
Se apropie cu pasi repezi concertul cu numarul 31 din Pestera Romanesti. Filarmonica Banatul din Timisoara a pregatit noi surprize pentru melomani, la aniversarea atator ani de cand muzica transforma grota din Muntii Poiana Rusca intr-un adevarat loc de pelerinaj al fiecarei toamne.
Concertul  va avea loc anul acesta in duminica de 25 octombrie,  cu incepere de la ora 13.00.

Orchestra Simfonica a Filarmonicii Banatul, dirijata de maestrul Mihnea Ignat (Spania),  avandu-i ca solisti pe Lucian Petrila (vioara) si Lucian Onita (bariton),  va interpreta lucrari de W.A. Mozart, E. Grieg, V. Monti, G. Dinicu, J. Strauss, L. Anderson.
Concertul  va  fi  ”acompaniat” de o orga de lumini laser si de o proiectie de  imagini speologice adunate in cadrul proiectului Sa iubim natura.
Intrarea este libera.
Va reamintim ca primul concert simfonic a avut loc in Pestera Romanesti in 1984, cu prilejul celui de-al 12-lea Concurs Republican de Speologie Sportiva, ideea organizarii unui asemenea spectacol apartinandu-i medicului Constantin Lupu, pasionat meloman si speolog. Succesul pe care l-a inregistrat a facut ca evenimentul sa se repete, devenind o traditie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)