News Flash:

Un nou Grand Slam, un vis spulberat pentru Simona Halep. Cum a titrat presa internationala, dupa eliminarea liderului mondial de la US Open

28 August 2018
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
sim

Simona Halep a oferit prima surpriza la US Open, fiind eliminata in primul tur de Kaia Kanepi, 6-2, 6-4. Presa internationala a fost socata de rezultatul meciului care a marcat inaugurarea stadionului Louis Armostrong.
Marca - "Halep nu face fata presiunii si este eliminata din nou in primul tur la US Open. Anul trecut a fost Maria Sarapova, acum a fost Kaia Kanepi, care ne ofera prima surpriza a turneului"

BBC- "Breaking News! Liderul mondial a fost eliminat in primul tur la US Open. E o infrangere socanta pentru Halep, la inaugurarea arenei Louis Armstrong"

ESPN - "Breakin News! Nr. 1 a parasit US Open in primul tur. Halep a devenit a sasea principala favorita la castigarea turneului, in era Open, care iese din primul tur"
L'Equipe - "Simona Halep a fost eliminata in primul tur la US Open. Romanca a fost aproape de revenire in setul secund, dar a cedat la 4-4 si la 5-4 nu a mai putut face nimic."

Site-ul oficial US Open - "Kanepi o trimite acasa pe Halep oferind o adevarata surpriza"

Simona Halep: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial.

Cele doua saptamani intense de la Rogers Cup si Cincinnati s-au resimtit in ciuda pauzei de la New Haven si, chiar daca la antrenamentele premergatoare meciului nu a avut probleme, Halep a acuzat efortul depus: "Am fost obosita, am jucat mult si am castigat multe meciuri in ultima vreme. Nu am simtit presiunea dupa ce am castigat Roland Garros. Asta nu a fost ziua mea, jocul meu nu a fost suficient de echilibrat, nu am fost suficient de puternica pentru a castiga. M-am simtit bine la antrenamente, asta este", a declarat Simona, la o ora dupa meci.

Apoi, Halep a aratat ca a invatat din experientele trecutului si ca stie sa se comporte ca o mare campioana si atunci cand pierde. A subliniat ce s-a vazut cu ochiul liber din fata televizorului - jocul foarte puternic al Kaiei Kanepi, apoi a imbracat-o pe estona in rolul protagonistului, lasand la o parte propria interpretare: "Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere astazi pentru a castiga meciul. Ma asteptam ca ea sa joace asa, fara frica, si sa loveasca minge foarte, foarte puternic. Nu pot spune multe despre meci, doar ca nu am reusit sa simt mingea si ea a jucat foarte bine si m-a impins in spatele liniei de fund. A fost greu, e greu, dar e OK! Ea a meritat sa castige, a jucat mai bine decat mine", a mai punctat liderul mondial, inainte sa vorbeasca despre reactia lui Darren Cahill, la cald: "Nu mi-a spus nimic dupa meci, doar m-a imbratisat".


simona halep open louis armostrong sarapova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)