News Flash:

Un martor la accident sustine ca masina lui Dan Condrea nu avea 150 km/h

25 Mai 2016
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
acc condrea2
Gabriela Monica Pelin - femeia care sustine ca a fost martor la accidentul in urma caruia a murit Dan Condrea - declara ca masina condusa de acesta nu avea 150 km/h in momentul impactului cu un copac, ci o viteza mult mai mica
Femeia a mai spus ca nu crede in varianta unei sinucideri. Potrivit acesteia, Condrea ar fi incercat sa redreseze masina, dovada fiind urmele de la fata locului, insa nu intelege de ce nimeni nu le-a masurat.
Gabriela Monica Pelin a intrat prin telefon miercuri la Antena 3 si a dat explicatii in legatura cu imprejurarile in care s-a produs accidentul lui Dan Condrea.
Astfel, femeia spune ca, la un moment dat, a fost depasita de o masina condusa de un barbat care vorbea la telefon. Ea avea o viteza de 80 km/h, iar cealalta masina nu avea mai mult de 100 km/h.
"Eu eram cu copilul in masina si pe sosea nu mai era nimeni decat eu si cealalta masina. Dupa ce m-a depasit, pot sa spun ca l-am vazut mereu in fata. Nu am vazut impactul cand a intrat in copac, ci am vazut cum a derapat de pe sosea si apoi am auzit o bubuitura. Pur si simplu a disparut de pe sosea. Au inceput sa zboare tot felul de piese. La locul acela era un biciclist care facea semne disperate sa opresc. Am coborat din masina cu telefonul in mana si am vazut cealalta masina in sant. Am fugit acolo si domnul cu bicicleta a venit cu mine si i-am zis: haideti sa cautam ceva, pe cineva. Prima data am cautat sa vad daca exista supravietuitori. Biciclistul a zis ca el nu mai poate sa coboare ca i s-a facut rau. Barbatul era cu fata in jos, se vedea spatele si camasa rupta. Nu am pus mana pe el. Am gasit un portofel. Am cautat in portofel si am gasit doar un permis de conducere. Am citit numele — Dan Condrea Alexandru si CNP-ul pentru a-mi da seama de varsta dansului", declara femeia.
Ea mai sustine ca a gasit un telefon in iarba, insa mai era unul care suna continuu.
Femeia a precizat ca, imediat dupa ce a iesit din masina sa, a apelat numarul de urgenta 112, la ora 18,47.
Potrivit acesteia, la scurt timp de la accident, a venit o masina cu un politist de la Rutiera, care trecea intamplator prin zona. Ulterior, prima masina de politie a ajuns cam la cinci minute, dupa care au venit alte echipaje si pompierii.
Ea afirma ca a fost dusa, dupa aproximativ o ora, la sectia de politie impreuna cu biciclistul, unde au dat declaratii, fara ca de atunci sa mai fie chemata de anchetatori. 
Condrea a murit duminica seara, in urma unui accident produs pe un drum din judetul Ilfov, in apropiere de localitatea Buftea.
AGERPRES

dan condrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004544 (s)