News Flash:

Un LEAC FABULOS pentru toxiinfectiile alimentare

10 Septembrie 2015
776 Vizualizari | 0 Comentarii
leac toxxinfectii
Coriandrul - cel mai bun remediu pentru a preveni toxiinfectiile alimentare



Uleiul de coriandru este eficient contra bacteriei campylobacter care provoaca toxiinfectii alimentare, potrivit unui studiu publicat recent in Journal Of Medical Microbiology. Carnea de pui si carnea rosie (in special carnea tocata) pot contine bacterii din clasa campylobacter, care provoaca toxiinfectii daca acea carne este coapta sau prajita in exces. Poti sa adaugi seminte pisate de coriandru (care ofera uleiul tamaduitor) pe hamburgeri sau pe preparatele din carne de pui.

coriandrul toxiinfectiile alimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1069 (s) | 37 queries | Mysql time :0.026653 (s)