News Flash:

Un leac de top pentru constipatie

4 Ianuarie 2018
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei de masline

Constipatia este o problema gastrointestinala frecventa cauzata de digestia ingreunata. In cazul in care ai mai putin de 3 scaune in decurs de o saptamana, atunci se poate spune ca suferi de constipatie. Pentru a remedia aceasta problema foloseste aceste tratamente naturiste preparate cu ulei de masline!

Una dintre cele mai simple modalitati de a scapa de constipatie este sa iei o lingurita de ulei de masline, dimineata, pe stomacul gol, pana la incetarea problemelor digestive. Mananca dupa o jumatate de ora.

In acest fel, stimulezi secretia de bila, un laxativ natural. In cantitate mai mare, secretia biliara ajuta la digerarea corecta a grasimilor din alimente. Uleiul de masline are si efectul de a prevenii iritarea intestinelor si balonarea.

Ulei de masline cu zeama de citrice

Acidul citric din zeama de lamaie stimuleaza la randul sau sistemul digestiv, iar in amestec cu uleiul de masline este benefic pentru stoparea constipatiei.

Combina o lingura de ulei de masline cu o lingurita de zeama de lamaie si ia-le seara, inainte de culcare. In loc de zeama de lamaie poti sa folosesti suc de portocale. La 2 linguri de ulei de masline ai nevoie de un pahar cu suc. Acest amestec e indicat dimineata, pe stomacul gol.

Iaurt cu ulei de masline

Cand suferi de constipatie ai nevoie si de bacterii bune. Cele din iaurt, sana, chefir, lapte batut protejeaza sistemul digestiv si-l ajuta sa functioneze normal.

De 3 ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, in timpul pranzului si seara, inainte de culcare amesteca o cana cu iaurt cu o lingura de ulei de masline si mananca-le fara graba.

Salata de fructe cu ulei de masline

Char daca pare o alaturare nepotrivita, salata de fructe si uleiul de masline reprezinta o metoda de a scapa de constipatie.

Iti trebuie o lingura de ulei, un mar mic, o para, o piersica, 1 mana de  fructe de padure, 1 pruna. Nu curata fructele de coaja. E nevoie doar sa le speli, sa le maruntesti si sa le amesteci cu uleiul de masline. Mananca aceasta salata in fiecare zi.

preluat de pe clicksanatate


constipatia acidul citric
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)