News Flash:

Un ingredient des folosit in mancare, excelent pentru frumusete

12 Aprilie 2015
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarea de mare este recunoscuta pentru continutul sau bogat de minerale si este recomandata atat pentru consum, in defavoarea produsului clasic, cat si pentru tratamentele de infrumusetare.  Pielea si parul tau se bucura, de fiecare data, de rasfatul pe care sarea marina i-l aduce. 

Sarea de mare poate fi gasita, sub forma fina sau grunjoasa, in majoritatea magazinelor naturiste. Acestea sunt ambalate in pungi de plastic sau carton, iar preturile sunt foarte mici in comparatie cu beneficiile aduse corpului tau, la interior si la exterior. 

Iata cateva beneficii pe care sarea de mare ti le aduce: 

Exfoliant pentru piele 

Ai nevoie de o exfoliere rapida, iar faptul ca ai ramas fara exfoliantul preferat reprezinta o problema? Ei bine, sarea marina salveaza situatia... si pielea ta. Amesteca 3 linguri de sare marina cu o lingura de ulei de masline sau gel de dus si 3 picaturi din uleiul esential preferat si vei obtine un exfoliant 100% eficient. 

Dupa ce iti umezesti pielea cu apa calda, timp de 3 - 5 minute, aplica amestecul realizat prin miscari circulare, fara sa insisti insa prea mult intr-un singur loc pentru ca are un efect destul de puternic. 

Totusi, acolo unde pielea este mai groasa, este chiar recomandat sa insisti ceva mai mult - genunchii, coatele sau calcaiele vor ramane fine, ca in urma unui tratament la spa dupa aceasta exfoliere. 

Daca doresti, la final poti aplica o crema sau un ulei hidratant, insa nu este neaparat necesar sa faci acest lucru daca in amestecul de mai sus ai adaugat ulei de masline. 

La final, este recomandat sa clatesti pielea cu apa din belsug pentru a evita urmele albicioase lasate de sarea marina. 

Detoxifiant 

Simti ca ai acumulat prea multe toxine ai ai inceput o dieta speciala in acest sens? Mananci multe fructe, ai renuntat la carnea grasa si bei cantitati mari de apa plata si ceaiuri? Poti accelera procesul de detoxifiere daca iti faci, o data la doua zile, baie in apa in care ai adaugat doua cani de sare marina. 

Sarea marina are efectul puternic de a atrage toxinele din organism, mai mult decat ti-ai imagina. 

Ajutor impotriva mainilor si picioarelor reci 

Daca te confrunti in mod constant cu problema extremitatilor reci, este foarte posibil sa ai o problema cu circulatia sanguina. In acest sens, de mare ajutor iti vor fi baile cu sare marina care stimuleaza circulatia sangelui. Astfel, mainile si picioarele reci vor ramane doar o poveste daca iti vei inmuia periodic mainile si picioarele in apa calda cu sare marina, scrie ele.ro. 

Hidratant 

Datorita mineralelor continute, sarea marina este un adevarat produs hidratant. Desigur, pielea ta nu va arata ca in urma aplicarii unui ulei, insa, in realitate, ea va fi mult mai hranita si mai fina, chiar daca acest lucru nu il simti inca de la prima utilizare. 

Relaxant 

Pentru ca sarea de mare elimina toxinele, ea iti relaxeaza in acelasi timp si organismul. Dupa o baie in care ai adaugat 2 cani cu sare marina, te vei simti mult mai linistita si mai relaxata. 

detoxifiant sarea marina hidratant relaxant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006061 (s)