News Flash:

Un incendiu a izbucnit la periferia orasului italian Bologna, dupa un accident rutier/ Doua persoane au murit, iar alte 84 au fost ranite/ MAE: Autoritatile nu au anuntat victime de cetatenie romana I VIDEO

7 August 2018
721 Vizualizari | 0 Comentarii
m 014

Un incendiu de amploare a izbucnit, luni, dupa producerea unui accident pe o sosea situata in apropierea aeroportului din orasul italian Bologna, informeaza site-ul cotidianului La Repubblica. Cel putin doua persoane au murit, iar alte 84 au fost ranite in urma incidentului, anunta autoritatile italiene, citate de cotidianul La Repubblica. Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca pana in acest moment nu au fost semnalate victime de cetatenie romana.
Un TIR care transporta acid a lovit mai multe masini pe soseaua de centura a orasului Bologna, in zona Borgo Panigale / Casalecchio.

In urma coliziunii, a izbucnit un incendiu de amploare.

Numeroase echipaje de pompieri si ambulante au intervenit la accident.
Luni dimineata, un alt accident s-a produs la periferia orasului Padova, informeaza publicatia Corriere del Veneto. O autoutilitara a intrat in coliziune cu un TIR, pe Autostrada A4, intre Grisignano si Padova, in zona Villafranca Padovana. Cele doua vehicule au luat foc in urma accidentului, soldat cu doi morti.
UPDATE MAE: Autoritatile italiene nu au anuntat nicio victima de cetatenie romana la explozia din Bologna

Ministerul Afacerilor Externe, a transmis, luni, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca pana in acest moment cu a fost semnalata nicio victima de cetatenie romana in explozia produsa in apropierea aeroportului din Bologna, Italia, iar Consulatul Romaniei din Bologna urmareste evenimentul.

„Consulatul General al Romaniei la Bologna urmareste indeaproape evenimentele legate de explozia produsa in apropierea aeroportului din Bologna, Republica Italiana. Oficiul consular a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele afectate”, a precizat Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.
Pana in prezent nu au fost semnalate victime de cetatenie romana, dupa cum mentioneaza MAE.

„Pana in prezent, autoritatile italiene nu au notificat oficiul consular cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele afectate, iar la nivelul oficiului consular nu s-au inregistrat solicitari de asistenta consulara”, se arata in acelasi comunicat.

Consulatul General al Romaniei la Bologna se ocupa de monitorizarea situatiei si pune la dispozitie numerele de telefon, pentru a fi contactat, pentru acordarea asistenta consulara.

„Precizam faptul ca cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon ale Consulatul General al Romaniei la Bologna: +39 051 5872120; +39 051;5872209, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta sau la numarul de urgenta al oficiului consular: +39 349 1178220. Consulatul General al Romaniei la Bologna monitorizeaza situatia si mentine legatura cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, daca situatia o va impune”, completeaza Ministerul Afacerilor Externe, in comunicatul remis MEDIAFAX.

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 67 au fost ranite. Mediafax.ro

Galerie Video


incendiu accident bologna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)