News Flash:

Un fost fotbalist al lui AC Milan a ajuns primar

23 Octombrie 2017
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
kalaDZE
Kakhaber Kaladze (39 de ani), fosta glorie a Milanului, a fost ales ieri primar al orasului Tbilisi. Georgianul a obtinut 51% din voturi, conform numaratoarei oficiale. Este pentru a doua oara cand fostul fotbalist va ocupa o functie importanta in Georgia. Din 2012 pana in acest an, Kaladze a fost ministru al Energiei si vicepremier al Georgiei. A demisionat in vara pentru a candida la primaria Capitalei.
Kaha Kaladze s-a cocotat pe un munte de glorie la Milan si a devenit unul dintre preferatii lui Silvio Berlusconi. A intors banii cu lopata, dar nimic nu l-a ajutat in cel mai greu unu la unu al vietii. Baiat scolit, fostul international gruzin le-a oferit toate ghetele cu crampoane si toate tricourile prietenilor. Pentru ca a ales sa lupte pe un alt teren. Fara faulturi, doar umar la umar.
Si-a pus cravata de politician si a pornit intr-o cursa de uzura cu un singur scop in minte. Sa schimbe ceva in tara sa. De la educatie pana la nivelul de trai si protectia tinerilor. Protectia tinerilor, sanatate si... lupta impotriva mafiei. Kaha a devenit ministru al Energiei mai intai. Tip tonic si saritor, mereu deschis la provocari - a pozat pentru Armani in Italia - a primit in casa o armata de jurnalisti cu tot felul de idei, primul georgian castigator al Ligii Campionilor a fixat mereu, din start, coordonatele discutiei: fara un subiect tabu...
...subiectul tabu. Noul primar din Tbilisi si-ar fi dorit sa-si gaseasca fratele, pe Levan, in orice stare. Numai in viata sa fi fost.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005937 (s)