News Flash:

Un fost farmacist iesit acum la pensie a declarat: ”Lumea trebuie sa stie, apa alcalina distruge cancerul!” Invata cum se prepara aceasta apa

4 Ianuarie 2018
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
apa alcalina

Cancerul este o boala atat de intalnita in ziua de azi si reprezinta o amenintare pentru noi toti. Poate ati auzit pana acum ca celulele canceroase nu rezista intr-un mediu alcalin. De aceea, apa alcalina este un miracol pentru sanatate.

Nivelul PH-ului incepe de la 0 si se termina la 14, asadar nivelul 7 este unul neutru, de mijloc. Substantele cu PH mai mic de 7 sunt acide, iar cele peste 7 sunt alcaline.

Apa de la robinet contine hormoni, clor, antibiotice si diverse metale, care ajung in organism imediat dupa ce le-am consumat. Aceasta apa slabeste sistemul imunitar si duce la diverse boli.

Cand trupul are componenta acida, persoana are probleme cu digestia, se ingrasa, are o oboseala cronica si un nivel de energie scazut si multe alte efecte secundare.

Dar daca veti consuma apa pura si legume proaspete, organice, veti mentine in organism un echilibru sanatos intre mediul acid si alcalin, iar simptomele neplacute vor fi astfel evitate.

Se stie de secole ca nivelul PH-ului din corp este determinat de alimentele pe care le consumam.

Un mare fost farmacist recomanda apa alcalina, ca un secret al sanatatii. Iata cum se prepara:

¼ radacina de ghimbir;

½ ceasca frunze de menta;

1 lamaie;

½ castravete;

Decojiti radacina de ghimbir si taiati-o felii. Taiati felii toate ingredientele si amestecati-le. Turnati apa, puteti adauga apa peste aceste ingrediente timp de 3 zile.

Apa aceasta amestecata trebuie bauta in fiecare dimineata. Toate ingredientele au numeroase beneficii pentru sanatate, dar si functii dezinfectante si antibacteriene puternice.

Lamaia este inamicul nr. 1 al cancerului, are 22 de proprietati anticancerigene si alcalinizeaza corpul.


cancerul 1 lamaie castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)