News Flash:

Un desert delicios pentru astazi. O reteta simpla pentru prajitura

21 Mai 2014
968 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu iaurt si sirop de lamaie

Pentru aceasta reteta de prajitura cu iaurt, puteti folosi orice tip de iaurt preferati.

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 6.

Complexitate: usor.

Ingrediente

500 g iaurt

4 oua

200 g zahar

1 pachet de zahar vanilinat

125 g unt

500 g gris

1 pachet de praf de copt

zeama unei lamai

125 g zahar

125 ml apa

2 linguri de nuca de cocos fulgi



Mod de preparare

1. Incalzesti untul si il bati impreuna cu 500 g de iaurt, ouale, zaharul si zaharul vanilinat, pana cand formezi o spuma. Adaugi grisul amestecat cu praful de copt.

2. Pui un pergament pe fundul unei forme mici (25 x 25 cm) si ungi marginile cu ulei. Torni aluatul in forma si netezesti usor. Lasi la copt timp de 45 de minute, la 175 grade Celsius, scrie ecuisine.ro.

3. Pentru sirop, pui intr-o oala zahar, apa si zeama de lamaie, le lasi sa fiarba doua minute si le torni peste prajitura calda. Inainte de a servi, tai in mici bucati patrate sau triunghiulare si presari cu nuca de cocos.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020447 (s)