News Flash:

Un cunoscut profesor din Baia Mare a fost ucis cu sange rece chiar de fiul sau

10 Iulie 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii

Un profesor universitar din Baia Mare, care avea 65 de ani si a lucrat in trecut la Prefectura Maramures, a fost gasit mort, marti, in locuinta sa, anchetatorii afirmand ca este vorba de o crima, iar principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este cautat. Cei doi s-ar fi certat in cursul noptii, victima ar fi fost lovita, iar leziunile i-ar fi cauzat moartea.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, Florina Metes, a declarat pentru News.ro ca victima, un profesor universitar de 65 de ani, a fost gasita decedata in propria locuinta, avand urme de violenta pe corp.

”A fost costituita o echipa complexa de cercetare si se desfasoara veificari pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc decesul. Victima avea urme de violenta pe corp, iar cercetarile se desfasoara sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures”, a declarat Metes. Procurorii fac cercetari pentru comiterea infractiunii de omor, iar surse din randul anchetatorilor au declarat pentru News.ro ca principalul suspect este fiul victimei. Cei doi s-ar fi certat in cursul noptii si ar fi avut loc o altercatie, loviturile primite de victima cauzand leziuni ce ar fi provocat decesul. Procurorii urmeaza sa audieze atat suspectul, care este cautat, cat si vecini ai familiei. Victima se numea Liviu Gavrilescu si a fost profesor la Universitatea de Nord Baia Mare, iar in trecut a lucrat la Prefetura Maramures atat in callitate de consilier al prefectului cat si pe postul de consilier IT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005615 (s)