News Flash:

Un copil a ajuns cu multiple arsuri la spital. Ce s-a intamplat cu minorul

26 Ianuarie 2015
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipe de groaza pentru un copil de 12 ani din Timisoara. Micutul a incercat sa faca focul, nesupravegheat, intr-o soba de teracota in casa in care locuieste, cand flacarile i-au cuprins hainele si mai multe obiecte din jur. Baiatul a suferit arsuri pe fata si maini si a fost transportat de urgenta la spital.
Copilul de 12 ani locuieste cu parintii si bunica sa intr-o casa de pe strada Iuliu Grozescu din Timisoara. Sambata dupa-amiaza, micutul, aflat doar in grija bunicii, a vrut sa faca focul intr-o soba de teracota, fara a fi supravegheat de femeie. Baiatul a folosit substante inflamabile, iar focul s-a aprins imediat si a scapat de sub control, cuprinzand hainele micutului, dar si mai multe obiecte textile din jurul sobei.
La fata locului au ajuns imediat pompierii, care au lichidat rapid incendiul. Din fericire, flacarile nu s-au raspandit in restul cladirii.
Copilul a suferit mai multe arsuri pe fata si maini si a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”, din Timisoara.

nesupravegheat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008071 (s)