News Flash:

Un barbat i-a spus sotiei sale, inainte sa moara, sa ii aseze in sicriu toti banii adunati de-a lungul vietii. Femeia s-a tinut de promisiune, dar intr-un mod de-a dreptul genial. Ce a facut femeia

11 Iunie 2018
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
d18

Lacomia este una dintre cele sapte pacate capitale, potrivit Bibliei. Din acest motiv, este extrem de important ca in timpul vietii sa faci lucruri bune si folositoare cu ei, pentru ca dupa moarte nu mai sunt de folos nimanui.

O femeie a inteles impactul negativ al lacomiei, dar sotul ei nu atat de mult pe cata ar fi trebuit.

Acesta a lucrat din greu toata viata. Cu greu isi cumpara ceva si tot de obisnuia sa faca era sa economiseasca. Barbatul a mers atat de departe, incat le-a dezvaluit celor apropiati ca vrea sa fie ingropat cu banii lui.

El a iubit banii mai mult decat orice altceva, iar cand a venit momentul sa moara, i-a zis sotiei sale: „Asculta-ma, eu cand mor, vreau sa imi iei banii si sa ii asezi in sicriu cu mine. Pentru ca vreau sa imi iau toti baniii in viata de apoi”.

Sotia lui a fost extrem de mirata atunci cand a aflat de aceasta cerere egoista, dar nu avea de ales, pentru ca ii jurase din tot sufletul ca ii va indeplini dorinta arzatoare.
Cand a venit ziua in care a ramas vaduva, femeia a decis ce trebuie sa faca. Ea inca era in viata si cu siguranta ca i-ar fi folosit acei bani. In cele din urma, a venit cu un truc inteligent.

Sotul ei era intins in sicriu, ea statea acolo imbracata in negru langa cel mai mai bun prieten al lor. Cand s-a terminat ceremonia, chiar inainte sa se inchida sicriul, sotia a spus: „asteptati un minut”.

Venise momentul adevarului, in care prietenul ei a primit cu incredere la femeia care indeplinea promisiunea ridicola. Ea avea o cutie cu pantofi cu ea, a avenit cu cutia si a pus-o in sicriu. Apoi sicriul a fost blocat si asezat in pamant.

Uimit de gest, barbatul a intrebat-o daca a fost atat de inconstienta sa aseze toti banii in sicriu, iar femeia i-a zis:
„Da, am promis. Sunt un crsetin bun, nu pot minti. I-am promis ca trebuie sa pun acei bani in sicriu cu el. Am adunat toti banii, i-am pus in contul meu si i-am scris un cec pe care l-am asezat langa el”, a dezvaluit vaduva.


lacomia economiseasca sotia mirata egoista vaduva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005944 (s)