News Flash:

Un barbat din Suceava si-a dus amanta acasa si i-a spus sotiei ca e o verisoara. Ce a urmat

9 Ianuarie 2018
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
amantaa

Un barbat din judetul Suceava a vrut sa-si instaleze in casa amanta spunandu-i sotiei ca este ”o verisoara”. De aici a inceput un scandal urias care a implicat interventia politiei si acuzatii grave.

Duminica, barbatul de 50 de ani, din comuna Siminicea, a ajuns acasa beat si de mana cu ”verisoara”. Sotia sa a chemat politia pentru a o ajuta sa o scoata din casa pe intrusa, iar barbatul a sunat apoi la 112 acuzand ca politisti care au venit acasa la el i-au rapit amanta, relateaza obiectivdesuceava.ro

Sambata seara, Nicolae Tucaliuc, de 50 de ani, din comuna Siminicea, a ajuns acasa cu o femeie din alta localitate, care avea mai multe genti cu obiecte personale. Barbatul, care era beat, i-a spus sotiei ca femeia care il insoteste este ”o verisoara” si va dormi in aceeasi camera si acelasi pat cu ei doi.

Femeia a luat foc cand a auzit ce i-a spus barbatul si si-a chemat rudele ca sa o ajute sa o scoata afara pe necunoscuta, apoi si politia locala.

”Verisoara” a fost nevoita de plece.

A doua zi, cand a constatat lipsa amantei, barbatul s-a suparat grozav si a sunat la 112 acuzandu-i pe politistii care au venit acasa la el cu o seara inainte ca au rapit-o pe femeie.

Echipajul care a preluat cazul l-au gasit pe barbat beat, amenintandu-si sotia cu moartea. Au gasit-o si pe amanta ”rapita”, de la care au aflat ca a plecat singura.

In acest caz, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de „violenta in familie”. De asemenea, Nicolae Tucaliuc a fost sanctionat contraventional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuziva la 112 si adresarea de injurii conform Legii 61/1991 modificata.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006789 (s)