News Flash:

Un aradean a fost arestat dupa ce si-a amenintat sotia cu moartea, dar si pe politistii care au intervenit in scandal

19 Mai 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu 1
Un barbat cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare cu moartea impotriva unui politist si, respectiv, impotriva sotiei sale a fost arestat preventiv pentru 15 zile, a informat joi procurorul Aurelin Dan Ursu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. 
"Probatoriul administrat in cauza pana la acest moment procesual a relevat faptul ca i inculpatul M.Z. a proferat amenintari cu moartea, folosind obiecte taietoare, respectiv un cutit, impotriva agentului sef adjunct B.F., din cadrul Politiei Felnac, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, cu ocazia interventiei la aplanarea conflictului intre soti, la domiciliul acestora din localitatea Felnac, judetul Arad. De asemenea, M.Z. a proferat amenintari cu moartea si impotriva sotiei sale, pe care a amenintat-o si cu diferite obiecte de uz gospodaresc, respectiv cutit, coasa, topor, apte sa produca un rezultat letal", a declarat procurorul Aurelian Dan Ursu, potrivit unui comunicat. 
Dupa ce in prealabil a fost inceputa urmarirea penala si a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva barbatului, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad au inaintat judecatorului de drepturi si libertati propunerea de arestare preventiva a inculpatului. 
"Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Arad a admis propunerea procurorilor, dispunand arestarea preventiva a inculpatului M.Z. pe o durata de 15 zile", a conchis purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. AGERPRES

dan ursu tribunalul arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005758 (s)