News Flash:

Un an de la moartea politistului Gigina

20 Octombrie 2016
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
gigina
Mai multi politisti se vor intalni, astazi, la locul accidentului in care si-a pierdut viata Bogdan Gigina, pentru a comemora un an de la disparitia colegului lor, se arata intr-un mesaj distribuit pe pagina deFacebook Sindicatului Diamantul.
"Se implineste un an de cand ignoranta unor sefi a distrus vieti si ne-a aratat - pentru a cata oara - ca noi, muncitorii, nu contam. (...) In jurul orei 13:30, la Brigada Rutiera va fi adus un autocar pentru colegii care doresc sa mearga alaturi de noi, cei care nu am uitat ca in urma cu un an de zile, pe o vreme ploioasa, un coleg a plecat in misiunea din care nu s-a mai intors. Autocarul ne va transporta la locul accidentului din str. Stirbei Voda unde vom avea ocazia sa aducem un omagiu colegului nostru Bogdan-Cosmin Gigina", se arata in mesajul de pe pagina de socializare.

Potrivit sursei citate, la ora 19:02, in statiile radio, dupa un moment de reculegere, seful Politiei Capitalei va rosti cateva cuvinte iar autospecialele Politiei bucurestene vor avea lampile aprinse. 

Bogdan Gigina a murit in seara zilei de 20 octombrie 2015 dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din carosabil, in timpul unei misiuni de insotire a coloanei oficiale in care se afla ministrul Afacerilor Interne de la acea data, Gabriel Oprea. 

bogdan gigina facebook sindicatului diamantul brigada rutiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004207 (s)