News Flash:

Un alt suspect de coronavirus internat la Timisoara, la Spitalul Militar

11 Martie 2020
674 Vizualizari | 0 Comentarii

Un barbat de 46 de ani este internat la Spitalul Militar din urbea de pe Bega, fiind suspect de coronavirus. Probele au fost transmise la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara,

In 10 martie, la ora 13.30, s-a prezentat in Centrul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta ”Dr. Victor Popescu” Timisoara, un barbat de 46 de ani, cu simptomatologie de infectie de cai respiratorii. Pacientul s-a intors din Germania, in dimineata aceleiasi zile. In urma consultului, pacientul a fost izolat la spitalul Militar Timisoara. S-a efectuat ancheta epidemiologica si s-a realizat testarea pentru gripa, test care a fost negativ.

„Din cadrul Directiei de Sanatate Publica s-a deplasat la Spitalul Militar Timisoara un medic pentru recoltarea de probe pe un mediu special de conservare si transport pentru virusuri in vederea testarii pacientului pentru COVID-19, test realizat la ora 16:50 si transportat pentru prelucrare la Spitalul de Boli Infectioase Dr.Victor Babes din Timisoara. Pacientul ramane in izolatorul Centrului de Primiri Urgente al Spitalului Militar Timisoara, pana la aflarea rezultatului testului COVID-19”, a declarat ofiter de informare si relatii cu publicul lt. medic Andra Podgoreanu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)