News Flash:

Un alt inculpat in Dosarul Transferurilor va fi eliberat in aceasta luna. Vezi despre cine este vorba

8 Aprilie 2015
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa ce Gigi Becali si George Copos au iesit din puscarie de cateva zile, sport.ro a calculat cu aproximatie datele cand alti oameni de fotbal spera sa iasa din inchisoare.
Astfel, Jean Padureanu, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Meme Stoica ar urma sa se bucure si ei de libertate in 2015. Condamnat tot in Dosarul Transferurilor, Jean Padureanu, care are 79 de ani si grave probleme de sanatate, ar urma sa iasa in aceasta luna, Gica Popescu - in octombrie, Gigi Netoiu - in noiembrie si Meme Stoica - in decembrie.
La anul, vor iesi fratii Becali, Giovani - in martie 2016 si Victor - in iulie 2016, in timp ce Cristi Borcea va mai trebui sa astepte pana in mai 2017. Cel mai ''ghinionist'' fost sef din fotbal este Marian Iancu, care poate iesi abia in 2020, scrie gandul.info.
Sport. ro a luat in calcul cei mai importanti oameni de fotbal aflati in inchisoare, indiferent de dosarul in care acestia au fost condamnati. Estimarile au tinut cont de pedepsele, varsta si problemele de sanatate ale detinutilor respectivi.

gica popescu gigi netoiu meme stoica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005174 (s)