News Flash:

Ultimele repetitii pentru Ziua Nationala a Romaniei, la Timisoara. Parada militara nu va avea loc

28 Noiembrie 2015
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
parada militara 1 dec
In aceste zile s-au facut ultimele retusuri pentru ca Ziua Nationala a Romaniei sa iasa perfect la Timisoara. 
Militarii si celelalte forte care vor fi prezente in Parcul Central cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au facut ultimele retusuri pentru ca totul sa iese bine in 1 Decembrie. Vor fi de la exercitii cu arma, pana la un cort unde se vor prezenta tehnici de supravietuire si standuri ale diferitelor forte. Cainii vor avea si ei un rol in tot acest program si nu va lipsi muzica de fanfara, dar nici cea populara.
De 1 Decembrie va avea loc in Parcul Central, la Monumentul Ostasului Roman, incepand cu ora 10, un ceremonial militar – religios, cu depuneri de coroane, jerbe si buchete de flori, urmat, la ora 10.50, de un exercitiu demonstrativ de manuire a armamentului pe muzica de fanfara, realizat de militari din Batalionul 32 Infanterie „Mircea” impreuna cu Muzica Militara a Brigazii 18 Infanterie „Banat”, scrie tion.ro.
Printre manifestarile organizate sub umbrela Institutiei Prefectului Timis, se numara si un moment artistic, de la ora 11, urmat de la ora 11.15 de exercitii demonstrative prezentate de Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, Penitenciarul de Maxima Siguranta Timisoara. In paralel, tot in Parcul Central, intre orele 10 si 13 va avea loc o expozitie de tehnica usoara, echipament specific si armament portativ, mini poligon de cercetare “trai in conditii de izolare”, organizata de Brigada 18 Infanterie „Banat”, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, Penitenciarul de Maxima Siguranta Timisoara si Politia Locala a Municipiului Timisoara.
Seara de 1 Decembrie se va incheia cu retragerea cu torte, intre orele 18 si 19, realizata de Muzica Militara si militari ai Brigazii 18 Infanterie „Banat”, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis si pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, pe traseul Catedrala Mitropolitana – Primaria Municipiului Timisoara – Arhiepiscopia Timisoarei – Palatul Administrativ – Piata Libertatii – str. Alba Iulia –Piata Victoriei – str. Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie „Banat”.
De asemenea Ansamblul de Cantece si Dansuri „Ghiocelul” al Primariei Comunei si Consiliului Local Giroc va prezenta, un spectacol folcloric, pe scena Salii Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara, in data de 1 decembrie 2015, incepand cu ora 18.
Si Primaria Timisoara a pus la cale o serie de manifestari in 1 Decembrie, in Piata Victoriei. De la ora 17, in Piata Operei va concerta Timisoara Big Band. La ora 17.30 se aprinde iluminatul festiv, iar de la ora 18 timisorenii vor fi invitati sa joace Hora Unirii. Pe scena vor urca Ansamblul „Timisul” si solistii Petrica Moise, Carmen Popovici Dumbrava, Dumitru Stoicanescu, Andreea Aleusan.
Trupa Cover Up va concerta la ora 19, iar la ora 20 scena ii va reveni lui What’s UP, pentru ca Andra sa ii incante pe timisoreni de la ora 21, pana la 22, cand este programat focul de artificii.
In judet vor fi organizate evenimente cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si in Lugoj, Sannicolau Mare, Gataia, Ciacova, Deta, Faget, Jimbolia, Recas, Banloc, Birda, Carpinis, Comlosu Mare, Dumbravita, Fibis, Gavojdia, Ghilad, Giera, Margina, Mosnita Noua, Padureni, Peciu Nou, Periam si Valcani. 

timisoara militarii primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)