News Flash:

Ultimele pregatiri pentru Timisoara Air Show 2016

19 Mai 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Air Show
Timisoara Air Show va avea loc sambata, 21 mai, cu incepere de la ora 9 dimineata. Pentru a evita aglomeratia din 2014, cei de la Aeroportul International Timisoara au pregatit o parcare de 3.000 de locuri, in care se va intra imediat dupa fabrica Dura. Accesul pana in aeroport va fi permis doar celor care vin cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun, pasagerilor care au zboruri programate in aceasta zi, pe baza biletului printat, organizatorilor si invitatilor. De asemenea, politistii rutieri si angajati ai Aeroportului International Timisoara vor organiza filtre pe drumul spre aeroport pentru a fluidiza traficul si a-i directiona in parcarea amenajata pe spectatori.
In program sunt prevazute demonstratii ale formatiilor Iacarii Acrobati, Baltic Bees si ASALT. De asemenea, MAPN va fi prezent la miting cu mai multe elicoptere PUMA.
Intrarea la mitingul aviatic este gratuita, spectatorii urmand sa gaseasca in interior sucuri si mancare, scrie tion.ro.
Pentru a face loc mitingului, o cursa Timisoara-Bergamo a fost anulata, iar alte doua curse, catre Dortmund si Roma au fost reprogramate. Astfel, cursa spre Roma va pleca la 8.50, in loc de 7 dimineata, iar cea spre Dortmund la ora 8.15. Prima cursa care va ateriza pe Aeroportul International Timisoara dupa incheierea mitingului aviatic va fi cea de Eindhoven, la ora 13.25.

asalt timisoara-bergamo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005411 (s)