News Flash:

Ultimele pregatiri pentru Festivalul AccesArt. Evenimentul va avea loc in Parcul Botanic din Timisoara

31 Mai 2015
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul AccesArt
Festivalul AccesArt revine si anul acesta cu trei zile pline de arta si voie buna! La eveniment vor fi organizate zeci de ateliere care le vor da posibilitatea timisorenilor sa-si descopere partea creativa. De asemenea, publicul se va putea delecta cu numeroase expozitii si nu mai putin de noua concerte.
In perioada 5 – 7 iunie va avea loc cea de-a opta editie a Festivalului AccesArt, in Parcul Botanic din Timisoara. Peste 150 de artisti, 60 de ateliere, 19 expozitii, instalatii si performance-uri, noua concerte si foarte multa distractie si voie buna – asa se poate descrie pe scurt noua editie AccesArt! Participantii vor putea sa ia parte la numeroasele ateliere de la cel de face painting, la cel de limbaj mimic-gestual sau cel de reciclare creativa, scrie tion.ro.
Publicul va putea sa descopere si cele 19 expozitii, instalatii si performance-uri de la AccesArt, realizate de artisti locali. De asemenea, in fiecare seara vor avea loc si concerte. Astfel, pe scena de la festival vor urca: Armies, BAB, Sonatic, Soulheads, Waka, Brum, PaperJam, Tzuc & Petzi si NOPAME.
Intrarea la eveniment este libera, toate activitatile din cadrul festivalului fiind si ele gratuite. Programul complet poate fi consultat pe accesart.ro.

festivalul accesart festivalului accesart
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005986 (s)