News Flash:

Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aviatic pe care l-a avut Timisoara

16 Iulie 2015
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
show aerian
Banatenii sunt asteptati sambata, 18 iulie 2015, de la ora 9.00, sa participe la cel mai mare spectacol aviatic din vestul tarii. In cadrul evenimentului Timisoara Air Show 2015, spectatorii vor putea asista la o adevarata demonstratie de maiestrie a pilotilor de acrobatie.
Vor evolua pe cer formatiile Aeroclubului Romaniei cu formatia Hawks of Romania, cu formatia de zbor cu avioane ultrausoare The Pelicans, iar parasutistii de la Blue Wings vor pluti pe cer. Iacarii Acrobati ii vor incanta pe cei prezenti cu demonstratii de acrobatie si efecte pirotehnice, iar pilotii de la formatia Asalt isi vor arata indemanarea.
Alaturi de acestia, Fortele Aeriene Romane vor face demonstratii cu tehnica din dotare, iar participantii vor putea sa vada aeronavele in cadrul unei expozitii statice.
Accesul spectatorilor va fi permis incepand cu ora 8.00. A fost amenajata o parcare publica gratuita de aproximativ 2.000 de locuri in partea dreapta a drumului judetean dintre centura orasului si aeroport, la circa 200 de metri de intrare. De asemenea, in ziua mitingului aerian, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 in 15 minute pe ruta Bastion - Aeroport si retur. In zona destinata spectatorilor vor fi amenajate spatii de alimentatie publica. 
„Din prognozele pe care le avem pana in acest moment, va fi o zi foarte insorita si calduroasa si de aceea le sugeram spectatorilor sa fie pregatiti pentru o astfel de zi. Facem precizarea ca organizarea unui astfel de spectacol nu recomanda amplasarea unor corturi de umbra, deoarece acestea ar obstructiona vizibilitatea.”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu, potrivit ziuadevest.ro.
Organizatorii Timisoara Air Show 2015, Aeroportul International Timisoara si Statul Major al Fortelor Aeriene, se bucura de sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Asociatiei Patronale a Aeroporturilor din Romania, precum si al altor institutii publice si societati comerciale.

banatenii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005800 (s)